U bent hier

COVID

Door EdH op vr, 13/03/2020 - 21:46

Protestantse Gemeente Glanerbrug, 1 oktober 2020

Beste Gemeente,

Met ingang van zaterdag 5 juni is in Nederland de volgende stap in de versoepelingen van de corona maatregelen gezet.

De routekaart voor kerken geeft hiervoor het volgende aan (conform risiconiveau ernstig):

·      Meer mensen welkom in de dienst

In de regels staat maximaal 60 bezoekers. Voor ons kerkgebouw geldt dat we maximaal 50 bezoekers kunnen ontvangen in verband met de 1,5 meter afstandsregel.

·      Zingen op praatniveau

Ook kan er kortdurend op praatniveau worden gezongen. Met praatniveau wordt bedoeld: zingen op ingetogen wijze, waarbij een persoon het zangvolume niet laat uitstijgen boven de geluidssterkte van normaal spreken.

Voor de komende periode hebben wij gekozen voor beperkt weer zingen: alleen het slotlied. Dit is aan het einde van de dienst. Dit in verband met de verspreiding van aerosolen en de mogelijkheid om direct daarna te ventileren.

De overige maatregelen zoals inschrijven bij binnenkomst, de 1,5 meter regel, het handen desinfecteren en het dragen van een mondkapje blijven uiteraard van kracht. Dit is in overeenkomst met de richtlijnen van de Protestantse Kerk.

Voor het gebruik van het gebouw is een gebruiksplan opgesteld waarover u hier meer informatie kunt vinden. Wegens de aangescherpte richtlijnen kunnen de erediensten momenteel dus niet bezocht worden. Berichgeving hierover volgt wekelijks in de nieuwsmail. Ontvangt u die niet, dan kunt u zich aanmelden via deze link: [javascript protected email address]

Op elke zondag wordt wel een dienst uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. Via onderstaande link kunt u live uitzendingen volgen.

 

Opgenomen diensten kunt u bekijken via deze link.