U bent hier

Nacht zonder Dak

In deze nacht van zaterdag 7 op zondag 8 juli a.s. gaat een aantal jongeren van onze gemeente, samen met leeftijdsgenoten uit Losser en Overdinkel, in een zelf gebouwd hutje, tentje, doos, de nacht doorbrengen in de tuin achter en naast het parochiecentrum van de H. Maria Geboortekerk, Gronausestraat 4 te Losser. Ze hebben zich hiervoor laten sponsoren, zoals u na de dienst van 17 juni hebt kunnen merken. Het verzamelde geld komt ten goede aan De Wonne  in Enschede, waar dakloze personen worden opgevangen en begeleid naar normale leefomstandigheden. 

Kamperen in de Tuin van de H. Maria Geboortekerk in Losser
Dit jaar zal de Nacht zonder Dak worden gehouden op zaterdag 7 juli samen met de jongeren vanuit de Rooms Katholiek parochies van Glanerbrug, Losser en Overdinkel en de PKN gemeente van Losser in de prachtige tuin achter de RK Maria Geboortekerk, Gronausestraat 4 in Losser.
Er wordt gestart met het bouwen van de slaapplekken vanaf 16.00 uur. Daarna eten we samen en om 19.00 uur is er een Thomasviering in de kerk. 

Thomasviering in de H. Maria Geboortekerk
Om 19.00 uur nemen we met zijn allen deel aan de Thomasviering in de Maria Geboortekerk die geheel in het teken zal staan van onze actie voor Nacht zonder Dak. Hierbij is iedereen uitgenodigd die belangstelling heeft. Het koor Vivace zingt bij deze viering. 


Eten ..
Omdat we ons inleven in de situatie van daklozen zorgt een ieder zelf voor het  eten. Ieder neemt eenvoudig eten, bv. brood en jam, van huis mee en deelt het met anderen. Voor water wordt gezorgd.

Alle hulp is welkom!
Als u denkt ‘Leuk,  maar ik blijf liever niet slapen’, geef je dan toch op en help mee om dit tot een succes te maken! Hulp in alle gevallen is welkom. Denk aan bouwen, sponsorgeld ophalen, foto’s maken, artikel schrijven, opruimen enz. 

Afsluiting
Zondag 8 juli ’s morgensvroeg, sluiten we samen gezellig af en rond 9 uur zal de eindopbrengst bekend worden gemaakt. 

Dit is een gezamenlijk initiatief van 
JP Losser – JP4you2 Glanerbrug – New Spirit Overdinkel – PKN jongeren Glanerbrug/Losser.

zaterdag, 7 juli, 2018 - 16:00 tot zondag, 8 juli, 2018 - 09:00